Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، درمانگاه شبانه روزی تأمین اجتماعی سی سخت پس از 17 سال کلنگ زنی، عملیات ساخت و ساز آن هنوز شروع نشده است.

پروژه درمانگاه شبانه روزی تأمین اجتماعی سی سخت به متراژ ۱۲۰۰ متر مربع درسال ۱۳۸۴ کلنگ زنی شد که قرار بود با توجه به توریستی بودن شهر سی سخت و ورود گردشگران زیاد و نیاز مبرم به چنین درمانگاهی در کمترین زمان ممکن این پروژه به بهره‌برداری برسد که متاسفانه به دلایلی تا به امروز این پروژه تعطیل و هیچ درصدی پیشرفت فیزیکی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه تنها در حد یک شعار و تابلو و وعده توخالی برای مردم شهر سی سخت بوده و معلوم نیست چرا پروژه همچنان بر زمین مانده است.

مردم شهر سی‌سخت از مسئولان نظارتی استان تقاضای پی‌گیری دارند و این مطالبه به حق آن‌هاست که باید پیگیری شود و برای مردم شفاف سازی گردد که اعتبارات درمانگاه شبانه‌روزی شهر سی‌سخت دچار چه سرنوشتی شده و به چه دلیل تا به امروز مردم شهر سی‌سخت از این درمانگاه که حق مسلم آنهاست بی‌نصیب هستند.

گفتنی است تعداد بیمه شدگان شهرستان دنا بیش از ۱۷هزار نفر و در شهر سی سخت هم بیش از ۴ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی بوده که این تعداد منتظر ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کلنگ زنی تأمین اجتماعی شهر سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۵۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • غرق شدن کودک کامفیروزی در رودخانه کر
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود