Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حیدر محمد حسن لی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهر شریفیه هم اکنون ۲۵ هزار نفر جمعیت دارد و یکی از شهرهای مهاجرپذیر و درحال توسعه قزوین است و نیاز به استقرار و فعالیت درمانگاه شبانه روزی دارد.

وی اضافه کرد: فقدان درمانگاه شبانه روزی در این شهر، مشکلات زیادی را برای شهروندان آن ایجاد کرده است و آنها مجبور به تردد شبانه به شهرهای مجاور برای درمان بیماران خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: با توجه به سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان، درخواست خود را برای استقرار و فعالیت شبانه روزی درمانگاه این شهر ارایه کردیم و امیدواریم مورد موافقت و تایید وزیر قرار گیرد.

رییس شورای اسلامی شهرستان البرز گفت: شهر شریفیه با کمبود خانه بهداشت و جامعه سلامت نیز مواجه است که مکاتبه لازم با دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین انجام شده اما به دلیل کمبود اعتبارات به این درخواست ترتیب اثر داده نشد.

وی اضافه کرد:همچنین کمبود زمین نیز یکی دیگر از مشکلات ما برای احداث خانه بهداشت در مناطق کم برخوردار این شهر از قبیل کوی مهدیه،شهید رجایی و کوی شهریار است که امیدواریم با جذب خیران بتوانیم برای رفع این کمبودها اقدام کنیم.

شهر شریفیه با ۲۵ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان البرز بوده و در ۱۵ کیلومتری قزوین واقع شده است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی درمانگاه البرز استان قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی درمانگاه البرز دانشگاه علوم پزشکی درمانگاه البرز استان قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند

 چشم‌ها از مهم‌ترین و حساس‌ترین اعضای صورت هستند که باید تحت مراقبت و توجه ویژه‌ای باشند تا آسیب احیانا جبران ناپذیری به آن‌ها وارد نشود.

از همین رو دکتر ناصر کریمی، متخصص و جراح چشم، فلوشیپ جراحی های پلاستیک و ترمیمی چشم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما در خصوص «حوادث چشمی» با اشاره به این مطلب که هیچ شغلی وجود ندارد، که اصول تدوین شده بهداشت حرفه‌ای نداشته باشد، بیان کرد: رعایت اصول بهداشت حرفه‌ای هر شغل، در حفظ و سلامتی چشم‌ها نقش بسیار مهمی دارد.

او به عنوان مثال مطرح کرد: افرادی که پشت صفحه نمایشگر کامپیوتر کار می‌کنند، باید هر ۲۰ دقیقه از جای خود بلند شوند و به مدت ۲۰ ثانیه، به فاصله ۲۰ متری خود با دقت نگاه کنند، زیرا چشم‌ها در این حالت از انقباض دائمی خارج می‌شوند و استراحت می‌کنند.

ناصر کریمی به یکی از باورهای اشتباه افراد در خصوص شست‌وشوی چشم  با چای اشاره کرد و گفت: در چای ترکیباتی وجود دارد که مویرگ‌های چشم را تنگ می‌کند و باعث کمتر شدن قرمزی چشم می‌شود. اما مشکل این است که خود جوشانده چای حاوی ذرات بسیار کوچکی است که ممکن است باعث بسته شدن مسیر عبور غدد اشکی شود و دردسر جدیدی ایجاد کند، وی تاکید کرد: شست‌وشو با چای هیچگونه اثر درمانی خاصی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در روزهای آلودگی هوا، برای حفظ سلامت چشم‌ها چه باید کرد؟، گفت: در شهرهای آلوده به خصوص همراه با خشکی هوا، شست‌وشو با قطره اشک مصنوعی، به افرادی که چشم حساسی دارند، توصیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر