Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@09:07:23 GMT

بزرگترین بخش قلب و عروق قم ایجاد می شود

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۱۱۷۵

بزرگترین بخش قلب و عروق قم ایجاد می شود

رئیس یکی از درمانگاه های شبانه روزی استان قم با اشاره به شلوغی بخش قلب و عروق در بیمارستان های دولتی گفت: برای رفاه حال مردم بزرگترین بخش قلب و عروق در قم راه اندازی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سید روح الله طاهایی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه درمانگاه دی یکی از مجهزترین درمانگاه های استان قم است، اظهار کرد: این درمانگاه از بدو شیوع ویروس کرونا در کشور به صورت شبانه روزی نسبت به ویزیت بیماران اقدام می کند و می توان عنوان کرد بازوی کمکی برای بیمارستان کامکار محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با وجود بیمارشدن چند باره اغلب پزشکان این مرکز درمانی به بیماری کووید 19 اما حتی برای یکساعت از ویزیت و درمان بیماران غفلت نکردند، تصریح کرد: پزشکان برای خدمت به مردم قسم یاد کرده اند به همین دلیل تا جایی که جان در بدن دارند و توانایی ویزیت بیماران را دارند نسبت به درمان بیماران اهتمام دارند.

رئیس درمانگاه شبانه روزی دی با اشاره به اینکه تنها عشق خدمت به مردم می تواند پزشکان را در این شرایط سخت بیماری در مراکز درمانی نگه می دارد، گفت: شاید برخی گمان کنند که طمع پول موجب می شود که پزشکان در این شرایط سخت در مراکز درمانی برای ویزیت بیماران حضور یابند در حالی که پزشکان برای عشق به خدمت مردم روپوش سفید برتن می کنند و در این راه حتی از جان شیرین خود مایه می گذارند.

وی با اشاره به شمار پذیرش بیماران از بدو شیوع ویروس کرونا در کشور به درمانگاه دی، گفت: روزانه حدود 400 تا 500 بیمار به این مرکز درمانی مراجعه می کنند که براساس نظرسنجی های صورت گرفته رضایت 90 درصدی مراجعه کنندگان جلب شده است.

طاهایی با اشاره به اینکه بخش های تخصصی گوناگونی در این درمانگاه به بیماران خدمات ارائه می دهد، تصریح کرد: با توجه به شلوغی بخش قلب و عروق بیمارستان ها و درمانگاه های دولتی در نظر داریم برای رفاه حال مردم بزرگترین بخش قلب و عروق را در قم راه اندازی کنیم تا بیماران بتوانند از خدمات این بخش با قیمت مناسب بهره ببرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش از احداث درمانگاه دیگری در منطقه یک قم خبر داد و گفت: با توجه به کوچک بودن درمانگاه دی این درمانگاه نیز پس از تکمیل و تجهیز به بهره برداری می رسد.

رئیس درمانگاه شبانه روزی دی با اشاره به کمبود مراکز درمانی در قم نسبت به سرانه کشوری گفت: در این راستا لازم است همه کسانی که توانمندی دارند نسبت به احداث مراکز درمانی به صورت خصوصی اهتمام داشته باشند.

وی با عنوان اینکه مراکز درمانی خصوصی مکمل بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی است، عنوان کرد: بخشی از بار درمان بیماران در شرایط سخت شیوع بیماری برعهده مراکز درمانی خصوصی است و می تواند موجب افزایش راندمان خدمت در مراکز درمانی دولتی به بیماران بشود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قلب بخش قلب و عروق مراکز درمانی درمانگاه دی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور